برگزاری مراسم بزرگداشت روز “کتاب، کتابخوانی و کتابدار”

مراسم بزرگداشت روز “کتاب، کتابخوانی و کتابدار” در روز شنبه مورخ ۲۵/۸/۹۸ با حضور پرسنل مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، کتابداران کتابخانه های تابعه و فعال‌ترین عضو کتابخانه در سال گذشته در آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی برگزار شد.

این مراسم، با تلاوت آیات قرآن کریم و پخش سرود ملی ایران آغاز شد. سپس سرکار خانم دکتر جانانی -مدیریت محترم اطلاع رسانی و منابع علمی دانشگاه- گزارشی از “همایش مدیران اطلاع‌رسانی کشور” ارائه کرده و برنامه‌های آتی این مدیریت را اعلام کردند.

سپس جناب آقای دکتر هورمند، عضو هیات علمی دانشگاه، به عنوان فعال‌ترین عضو کتابخانه مرکزی در سال گذشته در خصوص اهمیت کتاب، کتابخوانی و کتابخانه‌های دانشگاهی سخنرانی کردند.

در ادامه، سرکار خانم دکتر نعمتی انارکی، عضو هیات علمی دانشگاه و مدیر پیشین اطلاع‌رسانی پزشکی و منابع علمی گزارشی از عملکرد این مدیریت در ۵ سال گذشته ارائه کردند.

در پایان مراسم از سرکار خانم دکتر نعمتی انارکی و جناب آقای دکتر هورمند تقدیر و تشکر به عمل آمد و به مناسبت روز کتابدار، هدایایی به کتابداران تقدیم شد.

*/انتهای خبر