دسترسی به متن کامل پایان‌نامه‌های الکترونیک دانشگاه

بدین وسیله به اطلاع می‌رساند دسترسی آنلاین به اطلاعات کتابشناختی و فایل الکترونیک تمام‌متن بیش از  ۲۴هزار پایان نامه دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق پورتال کتابخانه مرکزی امکان پذیر می‌باشد.

اعضای کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌توانند در هر زمان و از هر مکان فایل متن کامل پایان‌نامه‌ها را مشاهده کنند. افراد غیرعضو نیز می توانند بخش‌های ابتدا و انتهای پایان‌نامه‌ها را از طریق پورتال دانلود یا مشاهده نمایند. لازم است این افراد برای دسترسی به متن کامل به صورت حضوری به کتابخانه مراجعه کنند.

قابل ذکر است امکان دسترسی به فایل الکترونیک حدود ۲۰۰ عنوان پایان‌نامه به دلایلی چون جدید بودن و ضرورت حفظ محرمانگی تا قبل از انتشار مقالات مربوطه، وجود ندارد. خواهشمند است در صورت مواجه شدن با اشکال در مشاهده فایل الکترونیک پایان نامه ها، با شماره تلفن ۸۶۷۰۵۰۰۶ (بخش نمایه‌سازی کتابخانه مرکزی) تماس حاصل فرمایید.

نکته مهم: در زمان جستجوی پایان‌نامه ها، فیلد “نام مرکز” را روی گزینه “کتابخانه مرکزی” قرار دهید.

برای دسترسی به فایل راهنمای جستجو و دسترسی به نسخه دیجیتال پایان‌نامه‌ها کلیک کنید.