کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات:دومین پیش‌نشست کتابخانه‌های کودکان

انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران، ششمین کنگرۀ ملی متخصصان علوم اطلاعات را با مجموعه‌ای از نشست‌های موضوعی مرتبط در بهار ١۴٠٠ برگزار خواهد کرد. در این کنگره ارتباط و تأثیرگذاری تحول دیجیتال بر علوم اطلاعات از منظرهای مختلف، مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

دومین پیش‌نشست کتابخانه‌های کودکان روز چهارشنبه،‌ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹، از ساعت ۱۸ تا ۲۰ با موضوع «تحول در کتابخانه‌های کودک و نوجوان در عصر دیجیتال» به دبیری خانم دکتر مینا ذاکر شهرک (معاون پژوهش ادارۀ کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان) در فضای ادوبی کانکت انجمن برگزار خواهد شد.

مهمانان این پیش‌نشست خانم‌ها دکتر مهرناز خراسانچی (پژوهشگر حوزۀ تفکر پلتفرمی در قلمرو کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانی)، فرزانه طاهری (عضو کمیته ملی کتابداری کودک و نوجوان) و مهندس فرشته احمدی (پژوهشگر و دانش‌آموخته تحول دیجیتال دانشگاه تهران) خواهند بود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک (http://learning.ilisa.ir/children_library)، در بستر ادوبی کانکت، در نشست حضور یابند. ‏